Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Travis Scott;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Travis Scott;

Τι έχει συμβεί εδώ;

Αρχικά μην πανικοβάλλεσαι, αλλά έχουμε την εντύπωση πως η Kylie Jenner επιβεβαίωσε επιτέλους τις φήμες για τον μυστικό της γάμο με τον rapper της καρδιάς της και πατέρα της κόρης της, Travis Scott.

Για να σε καθησυχάσουμε, να σου πούμε πως δεν έκανε κάποιου είδους δήλωση σχετικά με αυτό, αλλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, της οποίας η λεζάντα δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις. Η 21χρονη reality star ανέβασε εχθές αργά το απόγευμα κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της, προφανώς από κάποια φωτογράφισή της.

Η Kylie ποζάρει φορώντας τα εσώρουχά της κι ένα καρό σακάκι, δείχνοντας μας παράλληλα τις υπέροχες αναλογίες της (να σου θυμίσουμε κάπου εδώ πως έχει ήδη κάνει ένα παιδί). Σε μία λοιπόν από αυτές τις φωτογραφίες έχει γράψει στα ισπανικά: «Extraño a mi esposo», που σημαίνει «Μου λείπει ο σύζυγός μου».

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μετά από αυτό οι φανς της τρελάθηκαν και άρχισαν να τη βομβαρδίζουν με σχόλια για το αν πράγματι παντρεύτηκε ή όχι. Η Kylie δεν έδωσε κάποια απάντηση, όμως δεν έχουμε και πολλές αμφιβολίες μετά από αυτό.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.