Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η τρυφερή στιγμή τους που δεν παρατήρησες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η τρυφερή στιγμή τους που δεν παρατήρησες

Τι να πούμε πια γι’ αυτό το ζευγάρι;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν είναι ένα royal ζευγάρι σαν όλα τα άλλα, και σίγουρα δεν μοιάζουν καθόλου με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton που δείχνουν κάπως απόμακροι και αυστηροί. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν διστάζουν να κάνουν τρυφερότητες μεταξύ τους, ακόμη και αν τυχαίνει να τους τραβάει κάποια κάμερα.

Και αυτό συνέβη ξανά πριν από μερικές ημέρες και κανείς μας δεν το παρατήρησε. Meghan και Harry είναι πραγματικά ερωτευμένοι και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις σε καμία περίπτωση. Θέλουμε λοιπόν να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να παρακολουθήσεις προσεκτικά την τρυφερή στιγμή που μας χάρισε το royal ζεύγος, γιατί πραγματικά θα «λιώσεις».

Πριν από μερικές ημέρες ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πήγαν στο τσίρκο και κάποιος από το κοινό πρόλαβε να απαθανατίσει την πιο γλυκιά στιγμή τους. Ο Harry πλησίασε τη Meghan, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε και της έπιασε το χέρι, χαρίζοντάς μας το καλύτερο στιγμιότυπο τους. Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδάκι, το οποίο θα έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο.

Δες το βίντεο με την τρυφερή στιγμή παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BstpZuCHuy5

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr