Baby boom στο Hollywood: Η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom στο Hollywood: Η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε

Δες τις πρώτες φωτογραφίες του

Το 2018 κυκλοφόρησαν πάρα πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τη διάσημη τραγουδίστρια να γίνεται μαμά για δεύτερη φορά, και μάλιστα να περιμένει δίδυμα. Τελικά μετά από όλα αυτά, η star έμεινε όντως έγκυος και σύμφωνα με πληροφορίες εχθές έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Μετά το ατύχημα που την ταλαιπώρησε και της κόστισε μερικά ράμματα, η 35χρονη ζει την απόλυτη ευτυχία.

Η Carrie Underwood και ο σύζυγός της Mike Fisher καλωσόρισαν εχθές το δεύτερο παιδάκι τους, με τους δύο stars να περνούν στον πλανήτη της ευτυχίας. Έναν ακόμη γιο απέκτησε το διάσημο ζευγάρι, και οι φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram account της τραγουδίστριας ήταν απλά υπέροχες.

«Ο Jacob Bryan Fisher ήρθε στον κόσμο τις πρώτες ώρες του πρωινού της Δευτέρας. Η μαμά του, ο μπαμπάς του και ο μεγάλος του αδερφός δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι που ο θεός τους εμπιστεύτηκε, να φροντίζουν και να προσέχουν αυτό το μικρό θαύμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες, τα μάτια μας κουρασμένα και οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα. Η ζωή είναι ωραία…», έγραψε η Carrie στη λεζάντα των φωτογραφιών που κοινοποίησε.

Δες τον μικρούλη στη photo gallery παρακάτω.