Βλέπουμε πρώτη φορά τη νέα σύντροφο του James Middleton

Βλέπουμε πρώτη φορά τη νέα σύντροφο του James Middleton

Και είναι μόλις λίγους μήνες μαζί

Πριν από δύο εβδομάδες ο James Middleton έκανε δημόσιο το προφίλ του στο Instagram, με αποτέλεσμα να μπορούμε επιτέλους να δούμε τις φωτογραφίες του κούκλου αδερφού των Kate και Pippa Middleton. Ο James μονοπώλησε για αρκετές μέρες τα social media και αυτό γιατί μίλησε για την κατάθλιψη που βιώνει τα τελευταία χρόνια.

Κάπου μέσα σε όλα αυτά όμως αναφέρθηκε και το όνομα της νέας του συντρόφου, το οποίο κάπως αγνοούσαμε και δεν του δώσαμε και μεγάλη σημασία. Η Alizee Thevenet και ο αδερφός της Δούκισσας του Cambridge, είναι εδώ και λίγο διάστημα μαζί, ενώ πρόσφατα έκαναν και διακοπές παρέα.

Είναι λίγες οι φορές που ο φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί, όμως από τις φωτογραφίες που είδαμε μπορούμε να πούμε, πως ταιριάζουν αρκετά. Η Γαλλίδα οικονομική αναλύτρια, φαίνεται πως έχει πάρει το μυαλό και την καρδιά του James και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είδαμε, ο 31χρονος δείχνει να περνάει πολύ καλά μαζί της.

Οι φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω είναι από τις πρόσφατες κοινές τους διακοπές, ενώ σε μερικές θα δεις και τον James σε μία από τις πιο χαριτωμένες του στιγμές. Ο 31χρονος αδερφός της Kate είπε να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατό του, αλλά παράλληλα συνδύασε και μια βόλτα με τα δύο αγαπημένα του σκυλιά, τα οποία είχε τοποθετήσει, στον ειδικό χώρο μπροστά του.

Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε πάντως, πως είναι πολύ γλυκός και τρυφερός τόσο με τη σύντροφό του, όσο και με τα κατοικίδιά του.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω στη gallery.

Φωτογραφίες: vinci_royal instagram account