Η Δέσποινα Βανδή στο Instagram στην πιο sexy της εκδοχή

Η Δέσποινα Βανδή στο Instagram στην πιο sexy της εκδοχή

Epic throwback φωτογραφία από την τραγουδίστρια

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο όμορφες και κομψές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Παραδίδει συνεχώς μαθήματα στυλ (αρκεί μια ματιά στο Instagram account της) και ομολογούμε, πως όσο μεγαλώνει, τόσο πιο όμορφη γίνεται. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν μια όμορφη γυναίκα. Και αν θες μία απόδειξη ακόμη και για τότε, δεν έχεις παρά να δεις την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram account της.

Εχθές η τραγουδίστρια έκανε ένα #tbt, το λεγόμενο Throwback Thursday, και σε αυτό είδαμε μια παλιά φωτογραφία της, από κάποια φωτογράφιση όπως η ίδια σημείωσε στα hashtags της. Και όπως θα δεις και μόνη σου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Η Δέσποινα Βανδή φορά ένα μίνι φόρεμα σε ασημί απόχρωση, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από εκείνη την φωτογράφιση.

Μάλιστα η ίδια έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Εγώ έτοιμη να του φέρω το μπουκάλι στο κεφάλι», λεζάντα που άλλαξε λίγο μετά όμως δίνοντας έμφαση στη φωτογραφία και στο πόσο παλιά είναι. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως ήταν, είναι και θα παραμείνει μία κούκλα, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr