Η Αθηνά Οικονομάκου διχασμένη ανάμεσα στον σύζυγο και τον γιο της: Ποιον επιλέγεις τελικά;

Η Αθηνά Οικονομάκου διχασμένη ανάμεσα στον σύζυγο και τον γιο της: Ποιον επιλέγεις τελικά;

Η Αθηνά κάνει αποκαλύψεις για τους άντρες της ζωής της

Στο περιοδικό Yes I Do μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία και άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για τη νέα της ζωή ως μαμά αλλά και για τη σχέση που έχει με τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο της Μάξιμο.

Μιλώντας για την ζωή της, η Αθηνά δηλώνει ευτυχισμένη επί της ουσίας και εξηγεί:

«Κάνω μια δουλειά που αγαπώ πολύ, ενώ καταφέρνω να περνάω ποιοτικό χρόνο και με το μωρό μου. Έχω έναν άντρα που με φροντίζει, με αγαπάει, με προσέχει και κυρίως είναι πραγματικά συνδεδεμένος με το μωρό. Περιτριγυρίζομαι από δύο υπέροχες οικογένειες και φίλους που αγαπώ και με αγαπούν. Ναι, είμαι ευτυχισμένη… Πολύ. Θα ήμουν αγνώμων αν έλεγα πως δεν είμαι. Και ξέρεις τι; Είμαι ευτυχισμένη επί της ουσίας. Τα βασικά πράγματα στη ζωή μου είναι ισορροπημένα και διανύω μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου».

Όσο για το ποιος είναι τελικά ο άντρας/ έρωτας της ζωής της, η ηθοποιός απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δύσκολη ερώτηση! Και οι δύο αλλά με διαφορετικό ρόλο ο καθένας! Ο άντρας μου είναι πολύ σημαντικός για εμένα και δε θα χάσει ποτέ τον ρόλο και τη θέση που έχει στην καρδιά μου. Ο γιος μου πάλι είναι ένας τρε-λός έρωτας! Πάντα ήθελα αγόρι, το ίδιο και ο Φίλιππος βέβαια, και ναι, δηλώνω αγορομάνα! Τον ρουφάω, τον δαγκώνω, θέλω να τον φάω!!! Ο άντρας της ζωής μου είναι ο άντρας μου και το μωρό μου είναι ένας απερίγραπτος έρωτας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr