Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της Meghan Markle: Οι φωτογραφίες που προκαλούν

Πατούλια Κατερίνα
Ψεύτικη η εγκυμοσύνη της Meghan Markle: Οι φωτογραφίες που προκαλούν

Οι θεωρίες συνομωσίας για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Οι διάσημες γυναίκες και οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας δέχονται συχνά επίθεση, είτε από τα social media, είτε από τα media είτε από την ίδια τους την οικογένεια (βλέπε το οικογενειακό δράμα της Meghan Markle).

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν προκύψει πέντε θεωρίες συνομωσίας που ως κοινό παρανομαστή έχουν την εγκυμοσύνη της Meghan Markle την οποία θεωρούν ψεύτικη.

Και όπως κάθε καλή θεωρία συνομωσίας, όσοι μιλούν, παραθέτουν και πειστήρια.

Συγκεκριμένα, οι υπέρμαχοι της θεωρίας μιλούν για την κοιλιά της Meghan με φράσεις όπως #MoonBump #MagicBabyBump. Οι υπέρμαχοι τονίζουν πως κάποιες φορές η κοιλιά της Meghan φαινόταν στρογγυλή ενώ τελευταία πιο μυτερή, κάποιες πιο μεγάλη και κάποιες μικρότερη σε σχέση με την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Στο ίδιο πλαίσιο άλλοι τονίζουν πως η κοιλιά εξαφανίζεται εντελώς σε κάποιες εμφανίσεις όπως εκείνη της Markle στο πλευρό του Harry στο Town Hall.

Ο τρόπος που κάθεται: Στην πρόσφατη επίσκεψή της στον φιλανθρωπικό οργανισμό για τα ζώα στον οποίο τοποθετήθηκε υπεύθυνη, η Markle έκατσε με τα πόδια κλειστά και σηκώθηκε χωρίς καμία βοήθεια, κάτι που μια γυναίκα στον έκτο και έβδομο μήνα κύησης δύσκολα καταφέρνει.

Μια ακόμα θεωρία θέλει την Meghan να μην έχει πρηστεί καθόλου ενώ διανύει το τελευταίο τρίμηνο κύησης.

Τέλος, η ανάγκη της 37χρονης δούκισσας να αγγίζει διαρκώς την κοιλιά της κάνει κάποιους να πιστεύουν πως πρόκειται για πρόσθετη κοιλιά την οποία ελέγχει ότι είναι στη θέση της.

Αυτό που πρέπει να πούμε είναι πως η Meghan με τα τόσα χρόνια ενασχόλησης με τη yoga έχει τρομερή ευλυγισία, είναι μελετημένο πως η κοιλιά μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερη ή μικρότερη ή να αλλάζει σχήμα όσο το παιδί μεγαλώνει και δεν πρήζονται όλες οι γυναίκες.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr