Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Θέμο Αναστασιάδη στον αέρα της εκπομπής της

Πατούλια Κατερίνα
Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Θέμο Αναστασιάδη στον αέρα της εκπομπής της

Το μήνυμα της παρουσιάστριας και η συγκίνησή της

Το δικό της μήνυμα για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου από τον άερα της τηλεοπτικής της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Η Σίσσυ αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο πλευρό του δημοσιογράφου που έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών.

«Πολλοί δημοσιογράφοι επικοινώνησαν μαζί μετά την είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη. Μου φαίνεται σαν ψέμα, δεν ήξερα να ότι είναι άρρωστος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πολύ μικρή, ήταν η αρχή μου, δούλεψα μισή σεζόν μαζί του, μισή χρονιά μπροστά από τις κάμερες, από τα Χριστούγεννα του 2005 μέχρι το καλοκαίρι, του χρωστάω πολλά, γνώρισα το Γρηγόρη, έφτασα ως εδώ,

Δεν είχα στενή επαφή, τα συναισθήματά μου είναι βαριά, όχι από την εμπειρία μου δίπλα του αλλά σαν τηλεθεάτρια. Θαύμαζα τη δουλειά του, είμαι στεναχωρημένη για την οικογένειά του και τα παιδιά του. Ήταν πολύ μικρός, ήταν ένας άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια και ψυχολογικά».

Όσο για το χαρακτηριστικό που θυμάται ακόμα και σήμερα η Σίσσυ, είναι μια αποκάλυψη που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές λέγοντας:

«Ό,τι εντάσεις υπήρχαν στο γραφείο δημιουργούνταν από άλλους και ο Θέμος δρούσε σαν πυροσβέστης. Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι πως πάντα στο γύρισμα ο Θέμος είχε μια σοκολάτα δίπλα του».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr