Και η Jennifer Aniston έχει κρυφή σχέση! Και αυτή με πολύ γνωστό κούκλο αλλά δεσμευμένο ηθοποιό

Πατούλια Κατερίνα
Και η Jennifer Aniston έχει κρυφή σχέση! Και αυτή με πολύ γνωστό κούκλο αλλά δεσμευμένο ηθοποιό

Μετά τον Brad Pitt και τη σχέση με την Theron και η Aniston βγαίνει με ηθοποιό

Mετά την αποκάλυψη της σχέσης του Brad Pitt με την Charlize Theron και η πρώην σύζυγός του Jennifer Aniston φέρεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της και να διατηρεί κρυφό δεσμό με συνάδελφό της.

Και δεν μιλάμε για κάποιον άγνωστο ηθοποιό αλλά για ένα γόη του Hollywood που είχε δώσει το παρόν ακόμα και στο γάμο της Jen με τον Justin Theroux πριν μερικά χρόνια.

Ο λόγος για τον Orlando Bloom. Σύμφωνα με πηγή του National Enquirer, η Jen και ο Bloom είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Bloom βγαίνει μυστικά με την Jen ενώ δεν έχει ολοκληρώσει την σχέση του με την τραγουδίστρια Katy Perry.
Jen και Orlando είχαν σχέση και στο παρελθόν πριν πολλά χρόνια και η σπίθα ποτέ δεν έσβησε. Η Jen πάντα έλεγε πως μπορεί να δει τον εαυτό της στο πλευρό του 42χρονη ηθοποιού ενώ και ο Bloom λατρεύει την Aniston από τότε που έπαιζε στα Φιλαράκια:

Αν ήταν ελεύθερος θα φώναζαν ότι είναι ζευγάρι. Όλοι πιστεύουν πως θα ήταν τέλειο ζευγάρι. Η Jen δεν θέλει να κλέψει τον Bloom από την Perry, αναφέρει η πηγή.
Για την ιστορία, ο Bloom είναι πολλά χρόνια φίλος με την Jen και το 2015 ήταν από τους πρώτους της καλεσμένους. Ο χρόνος θα δείξει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσειςαπό την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr