Κατερίνα Καινούργιου: H φωτογραφία με τον πρώην της που δεν έχει διαγράψει από το προφίλ της

Κατερίνα Καινούργιου: H φωτογραφία με τον πρώην της που δεν έχει διαγράψει από το προφίλ της

Μπορεί να διέγραψε τις υπόλοιπες αλλά ο πρώην της παραμένει σε μία

Τα νέα χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου από τον επιχειρηματία Νάσο Αναστασόπουλο, επιβεβαίωσε η ίδια μόλις χθες μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Ευτυχείτε σε μια κουβέντα που είχε με την καλεσμένη της Κατερίνα Ζαρίφη.

Λίγες ημέρες πριν, η παρουσιάστρια είχε διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον επιχειρηματία από τα διάφορα ταξίδια που είχαν κάνει στο Instagram. Όλες πλην μίας: Εκείνης από την ονομαστική γιορτή της Καινούργιου που ποζάρει ανάμεσα στους φίλους της, κοιτάζει τον αγαπημένο της και γράφει:

«Σήμερα ...νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ??νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές....Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα !!! ?? #friendsonly#feelingblessed».

Ελπίζουμε να αλλάξουν τα πράγματα και σου θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τον αγαπημένο της Κατερίνας ήταν σε ένα στορί της πριν τρία Σ/Κ όταν δεχόταν επίθεση από τους φανς των μουσικών γκρουπς από την Κορέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσειςαπό την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr