Υπάρχει μια επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει μια επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα

Η διάδοχος της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα φέρει το όνομά της

Υπάρχει μια επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν είχε γίνει πραγματικότητα μέχρι σήμερα. Και να που παρά τα 20+ χρόνια που έχουν περάσει από το θάνατο της μεγάλης star, η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα.

Η Αλίκη ήθελε πάντα να υπάρχει ένα κοριτσάκι που να έχει το ίδιο όνομα με εκείνη στην οικογένειά της κι αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Ο ανιψιός της Αλίκης και γιος του Αντώνη Βουγιουκλάκη ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και η κόρη του θα λάβει το όνομα της θείας της.

Ο 35χρονος Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα:

«Επειδή είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουμε Αλίκη. Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού από πολύ νωρίς. Κυρίως ήταν επιθυμία του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου Τάκη Βουγιουκλάκη. Όπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομα της σε ένα κορίτσι από την οικογένεια.

Μάλιστα, όπως μου είχε πει και ο πατέρας μου, όταν εγώ ήμουν ακόμα στην κοιλιά της μάνας μου, η Αλίκη είχε εκδηλώσει την επιθυμία αν εγώ έβγαινα κορίτσι να με βάφτιζε η ίδια Αλίκη. Τώρα έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ζωή όλης της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για αυτό το γεγονός».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσειςαπό την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

.