Mάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan

Πατούλια Κατερίνα
Mάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan

Αρχικά να σου πούμε πως το κόστος ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια λίρες

Όπως κάθε ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, έτσι και ο πρίγκιπας Harry με την αγαπημένη του Meghan Markle κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το πριγκιπικό ζεύγος ολοκληρώνει αυτές τις μέρες την ανακαίνιση του σπιτιού τους μακριά από το Παλάτι, η οποία μαζί με το βρεφικό δωμάτιο κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες.

Όσο για τις λεπτομέρειες που αφορούν το βρεφικό δωμάτιο, η σχεδιάστρια που ανέλαβε την διακόσμηση είναι η ξακουστή στη Βρετανία Vicky Charles. Κι επειδή το δωμάτιο θα μας έδινε και μερικές ενδείξεις για το φύλο, να σου πούμε πως το ζευγάρι υποτίθεται πως δεν γνωρίζει ούτε το ίδιο το φύλο του μωρού οπότε επέλεξε να φτιάξει ένα δωμάτιο σε ουδέτερα χρώματα με το γκρι, το πράσινο και το κίτρινο να κυριαρχούν.

Κι επειδή μιλάμε για χρώματα, η Meghan επέλεξε χρώματα όχι απλά οικολογικά αλλά vegan με έλαια ευκάλυπτου και δενδρολίβανου σε αποχρώσεις του γκρι και του λευκού ενώ πηγή από το Παλάτι ανέφερε πως η Μέγκαν έψαξε πολύ καιρό για να βρει τα κατάλληλα χρώματα.

Και δεν σταματούν εκεί οι λεπτομέρειες για το δωμάτιο, μιας και η Meghan με τον Harry δημιούργησαν ένα high tech βρεφικό δωμάτιο για το μωρό, όπου θα μπορούν να ελέγχουν τα πάντα από το κινητό και να βλέπουν το μωρό ανά πάσα στιγμή.

Το ζευγάρι επένδυσε περίπου 50.000 λίρες για ένα οικολογικό σύστημα θέρμανσης του νερού για να έχουν ζεστό νερό ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, Meghan και Harry επέμειναν στην αλλαγή των παραθύρων στο Frogmore Cottage και τα άλλαξαν με ειδικά για την ασφάλεια του μωρού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσειςαπό την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr