Είσαι σίγουρη πως ξέρεις ποια είναι τα κορίτσια της φωτογραφίας;

Είσαι σίγουρη πως ξέρεις ποια είναι τα κορίτσια της φωτογραφίας;

Το αγαπημένο κορίτσι της ελληνικής showbiz έκανε το πιο φοβερό tb.

Γνωστή ηθοποιός της ελληνικής showbiz, ανέβασε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα την φωτογραφία που είδες λίγο παραπάνω. Σε αυτήν ποζάρει με την αδερφή της, όμως είμαστε σίγουρες πως έχεις κάνει κι εσύ το ίδιο λάθος με μας. Είσαι σίγουρη πως έχεις ξεχωρίσει τις εικονιζόμενες;

Θα σε βοηθήσουμε κάπως, και θα σου πούμε πως η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στο Instagram account της Τζένης Θεωνά. Κι επειδή σίγουρα θα νομίζεις πως η ηθοποιός είναι το ξανθό κορίτσι, θα σε απογοητεύσουμε. Ναι είναι ολόιδια, ναι της μοιάζει πολύ, αλλά δεν είναι αυτή. Το ξανθό κορίτσι της φωτογραφίας λοιπόν, είναι η αδερφή της Τζένης και ναι έχεις δίκιο, μοιάζει πολύ με το πώς θα φανταζόμασταν εμείς την ηθοποιό ως παιδάκι.

Ωστόσο η ηθοποιός είναι το καστανό στρουμπουλό κορίτσι της φωτογραφίας, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα την ηθοποιό σήμερα. «Η αδερφή μου με εκτυφλωτικά ξανθιά κόμη και κουπ Άγγελοι Του Τσάρλυ. Εγώ χωρίς λαιμό, με ολοστρόγγυλό κεφάλι, καστανή. Και οι δύο σε μία λεκάνη. Αδελφική #μπουγάδα #προαμνημονεύτων», έγραψε στη λεζάντα της η Τζένη Θεωνά, κι εμείς μείναμε να τη χαζεύουμε.

Λες το παιδάκι που θα φέρει στον κόσμο, να θυμίζει την Τζένη σε αυτή την ηλικία; Θα μάθουμε σύντομα.