Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και πήρε πτυχίο Νομικής!

Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και πήρε πτυχίο Νομικής!

Δες την υπέροχη φωτογραφία αποφοίτησης της Βάλιας από το «Καφέ της Χαράς»

Μας κρατάει χρόνια συντροφιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο ρόλο της «Βάλιας», κόρης της Χαράς Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου), που έχει αδυναμία στον Μανωλάκη αλλά αντιπάθεια για τον πατέρα του και Δήμαρχο του Κολοκοτρωνιτσίου, Περίανδρο Πόποτα, ή αλλιώς Ουδεπόποτα (Χάρης Ρώμας). Από το 2003 που πρωτοεμφανίστηκε στο «Καφέ της Χαράς» ξεχώρισε με το ταλέντο και το σκέρτσο που έδινε στον χαρακτήρα που υποδυόταν και χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Δε μιλάμε, φυσικά, για άλλη από την Έφη Ρασσιά που, σήμερα, έχει πια μεγαλώσει, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και, πριν λίγες μέρες, αποφοίτησε και πήρε το πτυχίο της. Η ίδια ανήρτησε μία φωτογραφία με το ευχάριστο γεγονός και τη συνόδευσε με το σχόλιο: «η χαρά δεν κρύβεται!».

Πλέον, όπως φαίνεται, η νεαρή κοπέλα δεν ασχολείται με την υποκριτική και προτιμά να απολαμβάνει το συγκεκριμένο χώρο από την καρέκλα του θεατή. Εμείς αυτό που έχουμε να της ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία σε ο,τι αποφασίσει να κάνει στο μέλλον.

Δες τη φωτογραφία που ακολουθεί.