Τα χλευαστικά σχόλια για τη Céline Dion και η απάντησή της

Τα χλευαστικά σχόλια για τη Céline Dion και η απάντησή της

Γιατί έχουν βάλει στο στόχαστρο την τραγουδίστρια;

Αν ψάχνεις μία τραγουδίστρια διεθνούς βεληνεκούς, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και με επιτυχία που την εκτόξευσε στα ύψη, τότε σίγουρα μία από αυτές που πρέπει να σου έρθουν στο μυαλό είναι η Céline Dion. Οι πρώτες μεγάλες της αναγνωρίσεις ήρθαν το 1982 στο Yamaha World Popular Song Festival και το 1988 στο διαγωνισμό της Eurovision, όπου εκπροσώπησε την Ελβετία. Η πορεία της, έκτοτε, γράφτηκε στην ιστορία με τα best-selling άλμπουμ να έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Κι όμως, αυτήν τη στιγμή, δε βρίσκεται στο προσκήνιο για την εντυπωσιακή της πορεία αλλά γιατί είναι στο στόχο χλευαστικών σχολίων προς το πρόσωπό της σχετικά με το σώμα της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είπε στη Sun ότι ο τρόπος που ντύνεται και το στιλ της, καθώς επίσης και η πιο αδύνατη φιγούρα της έχουν υπάρξει αντικείμενο κριτικής.

Η ίδια, όμως, δεν προθυμοποιείται να ασχοληθεί με τους καλοθελητές και έχει να τους δώσει τη δική της απλή κι αποστομωτική απάντηση:

«Εάν μου αρέσει, δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Μην ασχοληθείτε. Μην τραβήξετε φωτογραφία. Εάν σας αρέσει, θα είμαι εκεί. Εάν δε σας αρέσει, αφήστε με ήσυχη»

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.