Ξέχνα τον πρίγκιπα Harry που ήξερες: Η αλλαγή μετά τον γάμο και ο ρόλος της Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα τον πρίγκιπα Harry που ήξερες: Η αλλαγή μετά τον γάμο και ο ρόλος της Meghan

Τι συμβαίνει με τον Harry;

Μία καινούργια μέρα και ένα καινούργιο υποτιθέμενο δράμα ξημέρωσε για το παλάτι του Kensington. Αυτή τη φορά ο βασιλικός βιογράφος Duncan Larcombe, ισχυρίζεται πως άτομα από το προσωπικό του παλατιού έχουν παρατηρήσει τεράστια διαφορά στη στάση του πρίγκιπα Harry. Συγκεκριμένα αναφέρουν, πως έχει γίνει πολύ γκρινιάρης.

«Το προσωπικό του Harry πάντα πίστευε ότι ήταν φανταστικός, αλλά πλέον έχουν γίνει και οι δύο πολύ συντηρητικοί. Αυτό που όλοι αγαπούσαν στον Harry είναι πως ήταν έξω καρδιά και σπάνια έπαιρνε στα σοβαρά τον εαυτό του και δρούσε σαν βασιλικό μέλος», αναφέρει η πηγή. Όλοι αναρωτιούνται αν αυτό που συμβαίνει με τη Meghan τον έχει κάνει να κλειστεί στον εαυτό του και να δείχνει τόσο αδιάφορος, και ίσως να μην πέφτουν και πολύ έξω.

Αρκετοί θεωρούν πως μετά τον γάμο του με τη Meghan Markle έχει αλλάξει πολύ σαν χαρακτήρας, και πως γι’ αυτό φταίει η Δούκισσα του Sussex. Εμείς πάλι δεν θεωρούμε πως η εγκυμονούσα, είναι αυτή που φταίει για την ψυχολογική κατάσταση και των δύο, αλλά όλα όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί, από τότε που παντρεύτηκαν.

Μήπως τελικά κάποιοι δεν ήθελαν πραγματικά αυτόν τον γάμο και κάνουν ότι μπορούν για να χωρίσουν –ενδεχομένως- το ζευγάρι;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr