Η φωτογραφία της Kourtney Kardashian πρόδωσε την κόντρα της με την Khloe

Η φωτογραφία της Kourtney Kardashian πρόδωσε την κόντρα της με την Khloe

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Η Kourtney Kardashian φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει κάποια θέματα με τις αδερφές της και κάθε φορά είναι εκνευρισμένη με κάποια. Στην τελευταία ανάρτησή της στο Instagram account της, έχει ανεβάσει μια φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Khloe is pissing me off» (aka η Khloe με εκνευρίζει) κάνοντας τους fans της να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Και μαζί τους αναρωτιόμαστε κι εμείς, αφού είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε φωτογραφία από την 39χρονη reality star, η οποία προδίδει κάποια κόντρα με τις αδερφές της. Πριν από μερικές ημέρες ανέβασε δύο φωτογραφίες της με την Kylie Jenner, στις οποίες έγραφε: «Είχαμε έναν μικρό αδερφικό καυγά δύο ημέρες πριν από αυτό το event. Και αυτές σηματοδότησαν τη σύσφιξη των σχέσεων μας».

Η τωρινή της φωτογραφία επομένως προδίδει πράγματι κάποια κόντρα με την Khloe Kardashian ή μήπως το έγραψε απλά για να τραβήξει την προσοχή των fans της; Αν ισχύει το δεύτερο πάντως το πέτυχε γιατί αρκετοί ήταν αυτοί που της σχολίασαν σχετικά με τον εκνευρισμό της. Άλλοι την υποστήριζαν, άλλοι έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης στην Khloe.

Τρέχει κάτι ανάμεσά τους ή όχι; Θα μάθουμε σύντομα!