Tι συμβαίνει εδώ; Ο Brad Pitt αγαπάει ακόμη την Angelina και... αυτή είναι η απόδειξη

Tι συμβαίνει εδώ; Ο Brad Pitt αγαπάει ακόμη την Angelina και... αυτή είναι η απόδειξη

Η δήλωση που σίγουρα δεν περιμέναμε

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie τα τελευταία χρόνια έχουν χωρίσει, τρέχουν στα δικαστήρια μια για το διαζύγιο και μια για την επιμέλεια των παιδιών τους και γενικά έχουν περάσει πολλές δύσκολες και -ενίοτε- δυσάρεστες στιγμές. Οι φωτογράφοι απαθανατίζουν συχνά την Angelina σε βόλτες που κάνει με τα παιδιά και, όπως όλα δείχνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς που παρατηρούμε την απίστευτη ομοιότητα που έχει ειδικά με τις κόρες.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της με τη 10χρονη Vivienne, μαμά και κόρη ήταν σαν δυο σταγόνες νερό και πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον Brad δήλωσε στη Hollywood Life ότι ο ίδιος χαίρεται ιδιαίτερα που αυτό συμβαίνει. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Ο Brad δεν μπορεί να ξεπεράσει το πόσο η κόρη του μοιάζει στη μαμά της, Angelina, και πιστεύει ότι και οι δύο είναι πανέμορφες. Όσο περισσότερο μεγαλώνουν τα παιδιά, ειδικά η Vivienne, όσο περισσότερο μοιάζουν και θυμίζουν στον Brad τη μαμά τους, Angelina. Όσο κι αν ο Brad έχει πάρα πολλά συναισθήματα για το διαζύγιο με τη μητέρα τους, ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει ότι είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχει γνωρίσει, οπότε του ζεσταίνει την καρδιά να βλέπει τα παιδιά να της μοιάζουν»

Όπως φαίνεται, παρά τον χωρισμό τους, δεν έχουν πάψει να βρίσκονται ο ένας στην καρδιά του άλλου.