Όλη η αλήθεια για την επιστροφή της Meghan Markle στην τελευταία σεζόν του SUITS

Πατούλια Κατερίνα
Όλη η αλήθεια για την επιστροφή της Meghan Markle στην τελευταία σεζόν του SUITS

Θα επιστρέψει τελικά η Meghan Markle στη σειρά που την καθιέρωσε;

Το Suits, η σειρά που καθιέρωσε την Meghan Markle στην αμερικάνικη τηλεόραση θα επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν στις οθόνες μας και ο παραγωγός της, Aaron Korsh έλυσε όλες τις απορίες μας σχετικά με την επιστροφή της 37χρονης συζύγου του πρίγκιπα Harry στο φινάλε αυτής.

Όπως εξήγησε ο παραγωγός, η πιθανότητα να υποδυθεί η Meghan την Rachel Zane για μια τελευταία φορά είναι σχεδόν μηδενική:

«Θα το ήθελα πολύ αλλά νομίζω πως μια τέτοια πιθανότητα αγγίζει το μηδέν. Δεν προσπαθούμε τουλάχιστον στην παρούσα φάση να πείσουμε την Meghan να αφήσει την θέση της στην βασιλική οικογένεια για να έρθει μαζί μας».

Όσο για το που βρίσκεται ο τηλεοπτικός χαρακτήρας της Meghan αυτή τη στιγμή; Οι συγγραφείς αποφάσισαν να απελευθερώσουν την Meghan προτού ανακοινωθεί ο αρραβώνας με τον Harry οπότε επέλεξαν να την κάνουν να ερωτευτεί τον χαρακτήρα του Mike Ross και να ξεκινήσουν με αυτόν μια νέα ζωή στο Seattle.

Ο παραγωγός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πήρα την απόφαση να την αποδεσμεύσω και να μην φτάσω να την ρωτήσω τι θα κάνει τελικά. Οπότε οι συγγραφείς δούλεψαν πάνω σε αυτό».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr