Όσα εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Harry για το μωρό που περιμένει με την Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Όσα εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Harry για το μωρό που περιμένει με την Meghan Markle

Φυσικά και γνωρίζαμε πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει ο Harry

Η λατρεία που δείχνει και η λατρεία που έχουν τα παιδιά στον πρίγκιπα Harry είναι φανερή τα τελευταία χρόνια και μιλάει από μόνη της για το πόσο καλός μπαμπάς θα γίνει ο πρίγκιπας.

Από την άλλη και η πρόσφατη ομιλία του Harry, στην συζήτηση νεολαίας της Κοινοπολιτείας στο Lancaster House στο Λονδίνο, αποκάλυψε τις σκέψεις του πρίγκιπα για την πατρότητα και τον ρόλο του ως πατέρα και σιγουρευτήκαμε πως το μωρό του ζεύγους του Sussex είναι πολύ τυχερό.

«Ως κάποιος που θα γίνει σύντομα πατέρας, αναγνωρίζω την κοινή ευθύνη που έχουμε να καταστήσουμε τον κόσμο αυτό πιο ανθεκτικό και τους κατοίκους του πιο υπεύθυνους για όσα θα αφήσουν στην επόμενη γενιά.

Ο Harry μίλησε και για το πώς, ενώ ανήκει στην γενιά του σήμερα, πιστεύει πως πρέπει να κάνει πολλή δουλειά ακόμα για να εξασφαλίσει τις μελλοντικές γενιές.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα πως το 1,4 δισεκατομμύριο νέων της κοινοπολιτείας είναι οι πιο σημαντικοί υποψήφιοι. Η δύναμη που έχουν οι νέοι άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι και καλά πληροφορημένοι, είναι δύσκολο να την αγνοήσεις. Και είναι καθήκον μας να βεβαιωθούμε πως εσείς οι νέοι έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε και την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις δεξιότητές σας, επειδή όταν εσείς τα πάτε καλά, έχει όφελος όλος ο κόσμος».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr