Eva Herzigova: Στα 45 της κάνει μια «διαφορετική» φωτογράφιση και μιλάει για το #metoo

Eva Herzigova: Στα 45 της κάνει μια «διαφορετική» φωτογράφιση και μιλάει για το #metoo

Δες τι είπε η 45χρονη καλλονή

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο και το «υπήρξε» είναι μάλλον περιττό, καθώς στην τελευταία της φωτογράφιση, η Eva Herzigova αποδεικνύει ότι στα 45 της παραμένει μια κούκλα. Κούκλα με μυαλό, όμως.

Η καριέρα της Eva ξεκίνησε από έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς στην Τσεχία, όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η 45χρονη σήμερα Eva, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία ως το «πρόσωπο» της καμπάνιας εσωρούχων Wonderbra, «Hello Boys», έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Tatler και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, αλλά και για το τι θα γινόταν αν δεν επέλεγε αυτό το επάγγελμα: «Από τη μια, το μόντελινγκ μου έχει μάθει τόσα πολλά που δεν θα είχα διδαχτεί στο σχολείο. Μιλάω πέντε γλώσσες άπταιστα, έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχω χτίσει μια πολύ μεγάλη εικονική βιβλιοθήκη γνώσεων μέσω της δουλειάς μου», λέει η Herzigova. Και συνεχίζει: «Όμως, ένα κομμάτι του εαυτού μου αναρωτιέται τι θα γινόταν αν εργαζόμουν και με το μυαλό, όχι μόνο με το σώμα».

Χρόνια μετά το απόγειο της καριέρας της, η Herzigova ζει μια πιο ήσυχη ζωή στην Ιταλία με τον επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μαρσιά και τους τρεις γιούς της. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2017, 16 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία και μετέπειτα συμβίωσή τους. Μεταξύ άλλων, η Eva μίλησε και για τη νέα καμπάνια της Wonderbra, η οποία κυκλοφορεί 25 χρόνια μετά τις θρυλικές διαφημιστικές πινακίδες «Hello Boys» που «σάρωσαν» το 1994. Η καμπάνια ονομάζεται «Hello Girls» και αναφέρεται στο #MeToo. «Μιλάει για αυτοπεποίθηση. Η προηγούμενη καμπάνια ήταν πολύ προκλητική και είχε ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Αυτό που λένε οι γυναίκες σήμερα, είναι ‘είμαι αυτή που είμαι, δέξου ή άφησέ το’».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr