Το επικό fail photoshop της Khloe Kardashian εξόργισε τους fan της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το επικό fail photoshop της Khloe Kardashian εξόργισε τους fan της

Και όχι άδικα

Συγγνώμη, βλέπεις κι εσύ ό,τι βλέπουμε κι εμείς; Αυτή η φωτογραφία της Khloe Kardashian έχει κάτι αρκετά περίεργο επάνω της και δεν εξόργισε άδικα τους fan, αλλά και τους haters της reality star. Η Khloe μάλλον κάτι ξέχασε να κάνει διορθώνοντας τη φωτογραφία της, το οποίο εμφανίστηκε στην τελική φωτό που ανέβασε.

Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουν όσοι την ακολουθούν, αφού είδαν τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της. Η 34χρονη star κοινοποίησε μια φωτογραφία της, όπου μας δείχνει τα υπερβολικά μακριά μαλλιά της και εκεί ακριβώς που τα πιάνει με το χέρι της, φαίνεται σα να έχει δύο αντίχειρες.

khloekardashian 49907397 112405309872497 4416681307256710133 n

Και αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει, είτε ότι τη στιγμή της λήψης κουνούσε το χέρι της γρήγορα, με αποτέλεσμα να βγει αυτή η περίεργη –αν θες- φωτογραφία, είτε προσπάθησε να της κάνει photoshop και της ξέφυγε αυτό το μικρό (αλλά εμφανές) fail στο χέρι της. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακολούθους της, οι οποίοι το σχολίασαν προφανώς αρνητικά, υπονοώντας κυρίως πως έχει υποστεί επεξεργασία.

Όπως και να ‘χει όμως, ακόμη και με δυο αντίχειρες η Khloe σε αυτή την φωτογραφία είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr