Δες την Αθηνά Οικονομάκου με καστανά μαλλιά πριν από 5 χρόνια

Δες την Αθηνά Οικονομάκου με καστανά μαλλιά πριν από 5 χρόνια

Σε ένα επικό throwback

Μπορεί εχθές να ήταν Παρασκευή και η μέρα να μην αντιπροσωπεύονταν πλήρως από τη λέξη «tbt» (aka throwback Thursday), αυτό όμως δεν πτόησε καθόλου τη Νικόλ Παναγιώτου, η οποία ανέβασε στα stories της στο Instagram account της, το καλύτερο και επικό –αν θες- throwback της εβδομάδας ολόκληρης.

Εάν δεν το πρόλαβες δεν πειράζει, γιατί θα σου πούμε ευθύς για ποιο πράγμα μιλάμε. Η κολλητή φίλη της Αθηνάς Οικονομάκου, ανέβασε στο account της μία φωτογραφία (ένα facebook memory) από το 2014, στην οποία απαθανατιζόταν η ίδια, η φίλη τους Πένυ, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου, την οποία στην αρχή δεν αναγνωρίσαμε.

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, όμως τα τελευταία 5χρόνια η ηθοποιός έχει αλλάξει πάρα πολύ και δεν εννοούμε μόνο εμφανισιακά. Σε αυτήν την περίπτωση και φωτογραφία όμως, αναφερόμαστε κυρίως στην εξωτερική της εμφάνιση, με μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της, τα οποία εκεί είναι σκούρα καστανά. Μας θύμισε λίγο την «Χρύσα» από τα «Κλεμμένα Όνειρα» με αυτό το hair look, και απλά αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα έχουν περάσει τα χρόνια.

Πλέον είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, μανούλα και παντρεμένη με τον άντρα της ζωής της. Δες τη φωτογραφία τους στη gallery και πες μας, δεν έχει αλλάξει πολύ;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr