Ο πρίγκιπας Harry ζητάει συμβουλές για γονείς σε ένα βίντεο που έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry ζητάει συμβουλές για γονείς σε ένα βίντεο που έγινε viral

Είναι αυτό το πιο ωραίο βίντεο της ημέρας;

Με μια επίσκεψη στη δραματική σχολή του Bristol τελείωσε η πολυάσχολη εβδομάδα του πρίγκιπα Harry και της εγκυμονούσας Meghan Markle, και για μία ακόμη φορά το ζευγάρι μας χάρισε τις πιο ωραίες στιγμές και φωτογραφίες. Πληθώρα κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τη σχολή προκειμένου να υποδεχθεί και να χαιρετίσει το πριγκιπικό ζεύγος, κι εκεί ο Harry μας χάρισε και την πιο όμορφη στιγμή της εβδομάδας.

Ο μέλλον μπαμπάς ζήτησε από έναν άλλο μπαμπά συμβουλή για τα παιδιά και το βίντεο αυτό έγινε αμέσως viral. Μα έχεις δει πιο τρυφερή και γλυκιά στιγμή από αυτή; Ο Harry ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους με τη Meghan και μας το δείχνει με κάθε πιθανό τρόπο.

Όπως θα δεις και στα βίντεο ο πρίγκιπας Harry αναρωτιέται πως αυτοί οι γονείς τα βγάζουν πέρα με τα μικρά τους, ενώ δείχνει τρομερά χαρούμενος, όταν η Meghan τον φωνάζει να συναντήσει μια ομάδα μικρών παιδιών έξω από τη δραματική σχολή. Και αν ακόμη έχεις αμφιβολίες, εμείς θα σου πούμε πως ο Harry είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος να γίνει μπαμπάς.

Δες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr