Ανατροπή στο Τατουάζ: Η νέα πρωταγωνίστρια φέρνει τα πάνω-κάτω

Ανατροπή στο Τατουάζ: Η νέα πρωταγωνίστρια φέρνει τα πάνω-κάτω

Και δεν σου είναι καθόλου άγνωστη

Ξέρουμε πως είσαι fan του Τατουάζ –όπως κι εμείς άλλωστε- και αν νόμιζες πως τα τελευταία επεισόδια έχουν καθηλώσει μόνο εσένα στον καναπέ σου, κάνεις λάθος. Με κάποια αγωνία παραπάνω περιμένουμε το επεισόδιο της Δευτέρας, τώρα που ο Άλεξ αρνήθηκε να δώσει όλα αυτά τα χρήματα που ζήτησαν οι απαγωγείς, ενώ ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα δούμε και τη νέα πρωταγωνίστρια της σειράς.

Μια γυναίκα που δεν σου είναι καθόλου άγνωστη και έρχεται να βάλει σε μπελάδες τη Μαργκώ Νίβεν (aka Κοραλία Καράντη). Ο λόγος για τη Βαρβάρα Λάρμου, η οποία σύμφωνα με το Έθνος θα υποδυθεί την Κασσάνδρα. Μια σκληρή αλλά και γοητευτική παράλληλα γυναίκα, η οποία θα εμπλακεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Μαργκώ. Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν πως έρχεται να καταστρέψει την αδίστακτη εφοπλίστρια.

Την Βαρβάρα τη θυμάσαι γιατί τη γνώρισες μέσα από το Μπρούσκο, όπου έκανε την αδερφή του Αποστόλη Τότσικα, αλλά και σύζυγο του Κούλη Νικολάου, που εδώ υποδύεται τον διοικητή της αστυνομίας. Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram account της από τα γυρίσματα. Υπομονή ως τις 11 Φεβρουαρίου λοιπόν.

Δες στη gallery παρακάτω μερικές φωτογραφίες της για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr