Η Gisele αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Leonardo DiCaprio

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gisele αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Leonardo DiCaprio

Ναι, ούτε εμείς θυμόμασταν αυτή τη σχέση

Η πρώτη αντίδρασή μας όταν διαβάσαμε τον λόγο που η Gisele χώρισε με τον Leonardo DiCaprio ήταν κάπως αμήχανη και αλλόκοτη, γιατί δεν θυμόμασταν καθόλου πως οι δύο αυτοί ήταν ζευγάρι. Η μνήμη μας σε ότι αφορά τις σχέσεις του ηθοποιού, φτάνουν μέχρι τη Bar Refaeli.

Όπως και να ‘χει όμως η Βραζιλιάνα καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Porter, στου οποίου βρίσκεται και στο εξώφυλλο, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον λόγο του χωρισμού της από τον διάσημο ηθοποιό. Σχετικά λοιπόν με τη δύσκολη απόφαση να φύγει από τη σχέση της με τον Leo (ήταν μαζί το διάστημα 2000-2005) η Gisele είπε:

«Έχοντας σταματήσει να μουδιάζω τον εαυτό μου με το κάπνισμα, το αλκοόλ και την πολλή δουλειά, σιγά σιγά συνειδητοποιούσα όλο και περισσότερα πράγματα, τα οποία είχα αποφασίσει να μην κοιτάω. Ήμουν η μόνη που ήθελα να κάνω ψυχική αναζήτηση ενώ εκείνος έμενε ο ίδιος; Τελικά, δυστυχώς, η απάντηση ήταν “ναι”». Κάπως έτσι λοιπόν, αφού τα θέλω ήταν διαφορετικά το ζευγάρι χώρισε και η Gisele, όχι μόνο έκανε εσωτερική αναζήτηση, βρήκε το άλλο της μισό, παντρεύτηκε και έκανε μαζί του και δύο παιδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr