Δεν θα πιστεύεις με ποια ηθοποιό έχει σχέση ο πρώην της Ariana Grande

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν θα πιστεύεις με ποια ηθοποιό έχει σχέση ο πρώην της Ariana Grande

 Και υπάρχουν και αποδείξεις

Πριν από μερικές εβδομάδες στο πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο πρώην σύντροφος και αρραβωνιαστικός της Ariana Grande, Pete Davinson φλέρταρε με μία πολύ γνωστή ηθοποιό, με την οποία και έφυγε μαζί, αμέσως μετά το τέλος της δεξίωσης. Φωτογραφίες ωστόσο δεν υπήρχαν και αφού κανείς δεν το επιβεβαίωσε, το γεγονός πέρασε στα ψιλά γράμματα.

Να που όμως οι φήμες αυτές φαίνονται να είναι αληθινές τελικά, αφού ο 25χρονος απαθανατίστηκε χέρι χέρι με την 45χρονη ηθοποιό στο Los Angeles. Ο Pete Davinson και η Kate Beckinsale εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί μετά το τέλος του stand-up show του 25χρονου στο Coronet την Παρασκευή το βράδυ.

Η ηθοποιός προσπάθησε μάταια να κρύψει το πρόσωπό της καθώς έβγαινε με τον Pete, όμως ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός πως δεν του άφησε λεπτό το χέρι. Μάλλον οι φήμες δεν είναι και τόσο φήμες τελικά. Η ηθοποιός λίγες ημέρες μετά από τις Χρυσές Σφαίρες απάντησε με χιούμορ σε ένα σχόλιο που της έκαναν σχετικά με τον Pete, και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η σχέση αυτή μάλλον έχει υπόσταση.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr