Χώρισε η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson; Τα αινιγματικά μηνύματα στο Instagram

Χώρισε η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson; Τα αινιγματικά μηνύματα στο Instagram

Τα υπονοούμενα για τον σύντροφό της

H Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson έχουν περάσει πολλά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Το αποκορύφωμα, όμως, ήταν το σκάνδαλο που ξέσπασε λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους με το υλικό που κυκλοφόρησε κι έδειχνε τον Tristan να ερωτοτροπεί με άλλη γυναίκα σε club. Έκτοτε, οι φήμες περί χωρισμού εμφανίζονται συχνά πυκνά, με την Khloe να τις διαψεύδει μέσω φωτογραφιών από κοινές τους εμφανίσεις.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, το διάσημο μέλος της οικογένειας Kardashian δημοσιεύει αινιγματικές αναρτήσεις στα social media, με τους fans να μην μπορούν παρά να αναρωτιούνται αν έχει συμβεί κάτι που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί. Το πιο πρόσφατο post έλεγε:

«Μία αδερφή-ψυχή δεν είναι κάποιος που σε συμπληρώνει. Όχι, μία αδερφή-ψυχή είναι κάποιος που σε εμπνέει να ολοκληρώσεις τον εαυτό σου. Μία αδερφή-ψυχή είναι κάποιος που σε αγαπά με τόση βεβαιότητα, με τόση καρδιά, που είναι σχεδόν αδύνατο να αμφιβάλλεις για το πόσο ικανός είσαι να γίνεις αυτός ακριβώς που πάντα ήθελες»

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι δυο τους δεν έχουν θεαθεί μαζί, γι΄ αυτό και συνδυαστικά με τις αναρτήσεις, οι φήμες περί χωρισμού φουντώνουν. Η Khloe, μάλιστα, βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στο Los Angeles, κοντά στην οικογένειά της, ενώ ο Tristan στο Cleveland, για τη μπασκετική σεζόν.

Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά τα σύννεφα φαίνεται να υπάρχουν ήδη στη σχέση τους, όσο κι αν η Khloe προσπαθεί για το αντίθετο.