Ναι,μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία που απομυθοποιεί την Kim Kardashian

Ναι,μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία που απομυθοποιεί την Kim Kardashian

Δες τη φωτογραφία που καταρρίπτει έναν μύθο

Το δέρμα σου πολλές μέρες μπορεί να «ξυπνάει στραβά» και ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενες να εμφανίζονται σπυράκια που δεν είχες καμία διάθεση να αντιμετωπίσεις. Ειδικά, αν έχεις και κάποια δουλειά ή κάποια πιο επίσημη έξοδο, ένα breakout ακμής δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που ζητούσες. Η Kim Kardashian δε φαίνεται να μένει εκτός αυτής της κατηγορίας και, παρά το γεγονός ότι φαίνεται ώρες ώρες να έχει πορσελάνινο δέρμα, κακές μέρες χτυπούν και τη δική της πόρτα.

Τη Δευτέρα, η διάσημη τηλεπερσόνα εθεάθη στο Los Angeles σε γεύμα μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Kourtney, και τον πρώην άντρα της, Scott Disick. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, που ποτέ δεν την αφήνει στην ησυχία της, την απαθανάτισε και έδειξε σε όλους ότι ακόμη και η Kim αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα μίας γυναίκας -και όχι μόνο.

Στην προκειμένη περίπτωση, η CEO του KKW Beauty φάνηκε να έχει σπυράκια σε διάφορα σημεία του προσώπου της, όπως γύρω από το στόμα, στο πηγούνι και στα φρύδια, που ακόμη και με το makeup που φορούσε ήταν ορατό το φούσκωμα που έχει προκληθεί.

Δες τη φωτογραφία που ακολουθεί και θα καταλάβεις.