Έρωτας στο MasterChef: Ποια «παίκτρια» λιώνει για τον Πάνο Ιωαννίδη;

Έρωτας στο MasterChef: Ποια «παίκτρια» λιώνει για τον Πάνο Ιωαννίδη;

Υπάρχει ανταπόκριση; 

Παρακολουθώντας MasterChef, το οποίο για ακόμη μία χρονιά σκίζει, έχουμε καταλήξει σε ένα πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα: Οι γυναίκες παίκτριες δεν πηγαίνουν εκεί για να διαγωνιστούν στην μαγειρική, ή μάλλον για να διαγωνιστούν ΜΟΝΟ στην μαγειρική, αλλά και για έναν άλλο λόγο ο οποίος έχει αρχίσει δειλά δειλά να… αποκαλύπτεται.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, είμαστε εδώ για να σε διαφωτίσουμε. Έχεις άραγε παρατηρήσει πώς κοιτάζουν οι γυναίκες τον Πάνο Ιωαννίδη; Έχεις εντοπίσει τον τρόπο με τον οποίο απευθύνονται στο Σωτήρη Κοντιζά; Έχεις προσέξει τις τσαχπινιές που κάνουν στο Λεωνίδα τον Κουτσόπουλο;

Κι όμως, φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι διαγωνιζόμενες έχουν απελευθερωθεί και δηλώνουν ευθαρσώς την αγάπη και την αδυναμία που τρέφουν στους πραγματικά γοητευτικούς κριτές του show.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι και η Μαρία Τσαπράνη η οποία χθες αφού πανηγύρισε την είσοδό της στο σπίτι με τρεις ποδιές, εξέφρασε και τα συναισθήματά της στον Πάνο!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε, Πάνος και Λεωνίδας είναι ανύπαντροι!

Δες το video παρακάτω…