H Kaia Gerber χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αρκετά αδυνατισμένη

H Kaia Gerber χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αρκετά αδυνατισμένη

Το 17χρονο μοντέλο σε casual εμφάνιση.

Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας στον κόσμο (IMG) και στα 17 της χρόνια έχει ήδη περπατήσει σε catwalks μεγάλων οίκων, όπως Marc Jacobs, Prada, Fendi, Moschino και Burberry. Toν Φεβρουάριο του 2018, έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για τη Vogue και, πιο συγκεκριμένα, τη Γαλλική, ενώ πλέον είναι το πρόσωπο του Jimmy Choo και της Stella McCartney.

Μπορεί να την έχεις συνηθίσει να κυκλοφορεί φορώντας δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών, ακόμη και στις πιο καθημερινές της εμφανίσεις, όμως σε πρόσφατη έξοδό της στο Malibu, όπου φαινόταν να κάνει κάποιες δουλειές μαζί με έναν φίλο της συνέβη κάτι εντελώς διαφορετικό. Εκεί, ήταν πιο απλή ποτέ, φορώντας ένα oversized sweater, ένα μαύρο κολάν και sneakeers σε κυπαρισσί χρώμα.

Όπως βλέπεις, παρά το ότι είναι ένα μοντέλο διεθνών προδιαγραφών, παραμένει μία απλή κοπέλα, που, όταν πρόκειται για την καθημερινότητά της, επιλέγει ρούχα που εστιάζουν περισσότερο στην άνεση και στην πρακτικότητα παρά στο glam και τον εντυπωσιασμό.

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν από την casual εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/BtfXOuih5y0