Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της κόντρας William/Kate-Harry/Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της κόντρας William/Kate-Harry/Meghan

Πολύ ευαίσθητος ο πρίγκιπας

Μέχρι τώρα έχεις ακούσει άπειρες φήμες σχετικά με τη βασιλική κόντρα ανάμεσα σε Kate Middleton, Meghan Markle, πρίγκιπα Harry και πρίγκιπα William. Σύμφωνα με κάποιους βασιλικούς ειδικούς όμως, η όλη κατάσταση στην πραγματικότητα ξεκίνησε από μία μικρή ταπεινή αδερφική συμβουλή.

Τι εννοούμε; «Ο William ανησυχούσε πως η σχέση του Harry με τη Meghan Markle προχωρούσε πολύ γρήγορα», εξηγεί η Katie Nicholl στο νέο της promo για το Kate v. Meghan: Princesses at War. «Και όντας ο μόνος άνθρωπος κοντά στον Harry, ο William σκέφτηκε να ρωτήσει μήπως όλο αυτό προχωράει κάπως γρήγορα και αν είναι σίγουρος για την επιλογή αυτή.

Νομίζω ότι αυτό που του είπε, το εννοούσε ως καλοπροαίρετη αδελφική συμβουλή. Ο Harry όμως, είναι εξαιρετικά προστατευτικός ως προς τη Meghan και το είδε αυτό ως κριτική. Ο ίδιος ερμήνευσε πως ο αδελφός του δεν ήθελε πραγματικά αυτόν τον γάμο και αυτή την ένωση, και από τότε τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει», αναφέρει η Katie.

Ο πρίγκιπας Harry λατρεύει τη Meghan και έχει αλλάξει πολύ η στάση του από τότε που τη γνώρισε και παντρεύτηκαν. Και αυτό είναι και λογικό. Απλά απομακρύνθηκε παράλληλα τελείως από τον αδερφό του και αυτό έφερε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην ήδη ταραγμένη σχέση τους. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, τίποτα προσωπικό δεν έχουν οι Δούκισσες μεταξύ τους, όλα αυτά συμβαίνουν για μία και μόνο συμβουλή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr