Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε γιατί επέλεξε να χωρίσει από τον Σάββα Γκέντζογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε γιατί επέλεξε να χωρίσει από τον Σάββα Γκέντζογλου

Αγγελική Ηλιάδη: Ο χωρισμός από τον Σάββα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Σάββα Γκέντζογλου, έκανε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha.

Η τραγουδίστρια αρχικά μίλησε για τον όγκο στην μήτρα που την ταλαιπώρησε και τον αφαίρεσε πριν από λίγες εβδομάδες. Όπως εξήγησε, το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που ήταν έγκυος στον μικρό της γιο, Βασίλη:

«Το ανακαλύψαμε με τη γιατρό μου, όταν πήγα να κάνω υπέρηχο, όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος στον Βασίλη, και ήταν κάτι πολύ μικρό. Προφανώς και με την εγκυμοσύνη το αφήσαμε όπως ήταν και φυσιολογικά μεγαλώνοντας το μωρό, μεγάλωνε κι αυτό. Αφού γέννησα είχα μια πίεση από τη γιατρό μου και επέμενε να το αφαιρέσω. Η γυναικολόγος μου τότε δεν ανησύχησε, αλλά η ανησυχία ήρθε πολύ αργότερα, όταν εγώ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων το άφηνα.

Είχα και ένα φόβο να το αντιμετωπίσω αυτό. Είχα μεγάλες αιμορραγίες, οι οποίες με έριχναν κάτω. Αντιμετώπισα πρόβλημα και στη δουλειά μου σε σημείο που εκτέθηκα πολλά φορές στο χώρο της εργασίας μου γιατί δεν μπορούσα να είμαι παρούσα. Ένιωθα εξάντληση, δεν ένιωθα καλά, είχα πάρα πολλούς πόνους. Πριν το χειρουργείο ένιωθα τρομοκρατημένη, έκλαιγα όταν με πήγαν μέσα στο χειρουργείο.

Ευτυχώς με φώτισε ο θεός και το έκανα γιατί πραγματικά είχε φτάσει στα όρια αυτό που είχα και ήταν στο σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι κακό. Δεν το είχα πει στον Σάββα. Στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή γιατί δεν ήθελα να τους ανησυχήσω. Στο νοσοκομείο πήγα με δύο φίλους μου».Όσο για τη σχέση με τον πατέρα του μικρού της γιου, η Ηλιάδη αποκάλυψε πως ήταν εκείνη που πήρε τελικά την απόφαση να χωρίσει με τον Γκέντζογλου:

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.

Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή».

Όσο για το αν είναι καλός πατέρας ο ποδοσφαιριστής, η Ηλιάδη αποκάλυψε:

«Όταν υπάρχουν παιδιά, πρέπει να είμαστε ώριμοι, να μην αλλάζουμε τις αποφάσεις που πήραμε πριν, γιατί τις πληρώνουν τα παιδιά τις αλλαγές που κάνουμε. Θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά. Είναι αγόρια και τον έχουν ανάγκη, υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

DPG Network