Ο περίεργος τρόπος που βρήκε η Meghan Markle για να γεννήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο περίεργος τρόπος που βρήκε η Meghan Markle για να γεννήσει

Σε λίγους μήνες θα κρατάει το μωράκι της

Η είδηση πως η Meghan Markle χρησιμοποιεί μία doula (σύμβουλος θηλασμού και μητρότητας) κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της βρήκε πολλούς υποστηρικτές ακόμη και ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Οι καινούργιες πληροφορίες όμως σχετικά με την εγκυμοσύνη της, αλλά και με το τι έχει αποφασίσει να κάνει, μας προκαλεί ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με καινούργια δημοσιεύματα η Meghan χρησιμοποιεί τεχνικές τοκετού με ύπνωση. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο αναμένεται να γεννήσει η Δούκισσα του Sussex σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν. Η μέθοδος τοκετού με ύπνωση (aka hypnobirthing) είναι μία πρακτική που περιλαμβάνει ειδική αναπνοή, χαλάρωση, οπτικοποίηση, διαλογιστική πρακτική, ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή και θετική τόνωση του σώματος, για να βοηθήσει μια μαμά να γεννήσει πιο εύκολα.

Εκτός από αυτό, η Meghan, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιεί και τον βελονιστή των celebrities Ross Barr για να προετοιμαστεί. «H Meghan κάνει τακτικές συνεδρίες βελονισμού που την βοηθούν να χαλαρώσει. Είναι πολύ καλό για την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενισχύει και τη ροή του αίματος προς τη μήτρα. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον βελονισμό μέχρι την ημερομηνία που θα γεννήσει», είπε μια πηγή στο Vanity Fair.

Ο βελονισμός σε συνδυασμό με την τεχνική ύπνωσης θα βοηθήσει τη Meghan Markle, να γεννήσει φυσιολογικά χωρίς να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με τις πηγές μάλιστα αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

DPG Network