H Kourtney Kardashian «εξαφάνισε» την αδερφή της Kim με μια μόνο κίνηση

H Kourtney Kardashian «εξαφάνισε» την αδερφή της Kim με μια μόνο κίνηση

Εσένα ποια σου άρεσε περισσότερο;

Όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν συνηθίσει το κοινό που τις παρακολουθεί σε άκρως λαμπερές εμφανίσεις, που σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητες. Φυσικά, αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε επειδή είναι πολύ ωραίες είτε επειδή κάτι δεν τους πήγε τόσο καλά στην πορεία, αλλά, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο.

Την ημέρα που πραγματοποιήθηκε το amfAR (ένα ίδρυμα για έρευνα του AIDS) Gala στη Νέα Υόρκη,οι διάσημες τηλεπερσόνες δε θα μπορούσαν να μη δώσουν το παρών. Στο μεγάλο event, λοιπόν, η Kim και η Kourtney εθεάθησαν φορώντας δύο μαύρα, μακριά φορέματα του οίκου Versace, τόσο ίδια και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους.

Η μεν Kim επέλεξε ένα σχέδιο με βαθύ σκίσιμο στο πόδι και τεράστιο ντεκολτέ, που ίσα ίσα έκρυβε τα απαραίτητα. Η δε Kourtney, ενώ επίσης επέλεξε ένα φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο αριστερό της πόδι, επέλεξε το κόψιμο του ντεκολτέ να είναι πιο κομψό, συνδυάζοντας το σέξι με το chic. Ολοκλήρωσε το styling της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια και για τα μαλλιά της επέλεξε μία ψηλή αλογοουρά, που τόνιζε τις γωνίες του προσώπου και το έντονό της βλέμμα.

Δες τις φωτογραφίες από το amfAR στη gallery που ακολουθεί.