Τι θα δούμε στα βραβεία MAD AWARDS;

Τι θα δούμε στα βραβεία MAD AWARDS;

Πλησιάζει η βραδιά που θα φέρει πιο κοντά τα αστέρια του πενταγράμμου με αφορμή τα βραβεία MAD. Ποιοι θα είναι αυτοί όμως που θα απολαύσουμε ζωντανά πάνω στην σκηνή;

Τα Mad awards που θα διοργανωθούν την Τρίτη, 14 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, αναμένονται για ακόμα μία φορά να είναι φαντασμαγορικά και με πολλές εκπλήξεις. Αυτές τις ημέρες οριστικοποιούνται μάλιστα και οι εμφανίσεις που θα γίνουν πάνω στην πίστα από τους τραγουδιστές αλλά και αυτοί που θα απονείμουν τα βραβεία, αν και υπάρχει μεγάλη μυστικοπάθεια. Φυσικά, όλοι περιμένουμε με αγωνία τα ντουέτα έκπληξη που είθισται να απασχολούν τα media για αρκετό καιρό μετά τη διοργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, έχει ήδη συμφωνήσει για την εμφάνισή του τη βραδιά της απονομής -το ίδιο έχει κάνει και ο Κώστας Μαρτάκης αλλά και η Ελένη Φουρέιρα. Σε συζητήσεις, χωρίς όμως να έχουν ακόμα πει το "ναι", βρίσκονται επίσης ο Αντώνης Ρέμος, η Τάμτα και η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τη θετική απάντηση των δύο πρώτων να θεωρείται πολύ πιθανή. Τέλος, σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή της Ήβης Αδάμου με την Κατερίνα Στικούδη που εντυπωσίασαν το 2010 με τα τραγούδια τους. Αξίζει να προσθέσουμε ότι έχει ακουστεί ότι βραβείο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα δώσει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε λίγες μέρες θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από το μουσικό κανάλι MAD σχετικά με τα ονόματα που θα παρελάσουν από την σκηνή και η βραδιά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας ανταμείψει και θα μας διασκεδάσει.