Η περίεργη δήλωση της Kim Kardashian για το τέταρτο παιδί της

Η περίεργη δήλωση της Kim Kardashian για το τέταρτο παιδί της

Αυτό μάλλον δεν το είχες ξανακούσει

Η αγάπη της Kim Kardashian για τα παιδιά και η επιθυμία της για μία μεγάλη οικογένεια είναι φανερή, τόσο μέσα από τις δηλώσεις που κάνει, όσο κι από το γεγονός ότι ήδη αυτήν τη στιγμή έχει τρία παιδιά, δύο που γέννησε η ίδια κι ένα μέσω παρένθετης μητέρας. Η διάσημη τηλεοπτική σταρ, όμως, θέλησε να προσθέσει ένα έκτο μέλος στην παρέα τους, γεγονός που μόλις στις αρχές του προηγούμενου μήνα μάς αποκάλυψε. Το τέταρτό τους παιδί θα έρθει επίσης μέσω μίας παρένθετης μητέρας, διαφορετικής από αυτήν της Chicago, η οποία γεννήθηκε τον Γενάρη του 2018.

Μπορεί, προς το παρόν, να μην έχει αποκαλύψει πότε περιμένει τη γέννηση του -πέρα από το ότι είναι κάτι που θα γίνει σύντομα- όμως έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σχετικά με αυτό. Όντας καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon το βράδυ της Τρίτης είπε χαρακτηριστικά:

«Αγχωνόμουν κάπως, γιατί το σπίτι μου είναι τόσο γεμάτο, αλλά άκουσα ότι οι γονείς τεσσάρων (παιδιών) είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και ήρεμοι από όλους τους γονείς»

Φυσικά, αυτή της η δήλωση παραξένεψε τον παρουσιαστή και το κοινό που ακούγοντάς το για πρώτη φορά, φάνηκε να το θεωρούν περισσότερο σαν κάτι αστείο, παρά σαν κάτι που μπορεί να ισχύει.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Kim με τον σύζυγό της, Kanye West, και τη μεγάλη τους κόρη, North.