Είναι η Kylie Jenner αρραβωνιασμένη και έγκυος; Η απάντηση της Kendall Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι η Kylie Jenner αρραβωνιασμένη και έγκυος; Η απάντηση της Kendall Jenner

Τι αποκάλυψε η αδερφή της;

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί έντονη φημολογία, πως η Kylie Jenner και ο Travis Scott έχουν αρραβωνιαστεί και πως περιμένουν σύντομα δεύτερο παιδάκι. Και παρά το γεγονός πως η νεαρή star απαντά στα σχόλια σχετικά με αυτό, οι φήμες εξακολουθούν να υπάρχουν.

Η Kendall Jenner όμως μας έδωσε την απάντηση που θέλαμε και κάπως έτσι λύνεται και το μυστήριο της εγκυμοσύνης/ αρραβώνα. Η 23χρονη καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μεταξύ άλλων έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη ζωή της αδερφής της, Kylie.

«Δεν είναι έγκυος. Η ανάρτησή της ήταν σα να εννοούσε πως είναι πολύ καλά μαζί, είναι πολύ ερωτευμένοι και μπορεί στο μέλλον να κάνουν κι ένα δεύτερο παιδάκι», είπε η Kendall Jenner σχετικά με την φωτογραφία της Kylie Jenner η οποία έγραφε «baby #2?».

«Είναι πολύ ενδιαφέρον άτομο. Την αγαπάω πολύ, έχει έναν δικό της τρόπο σκέψης. Είναι πραγματικά πολύ έξυπνη και δεν νομίζω πως είναι έγκυος». Όσο για τον αρραβώνα της στο Super Bowl με τον Travis Scott, η Kendall είπε: «Εάν αρραβωνιάστηκε δεν το έχει ανακοινώσει στην οικογένεια ακόμη, ωστόσο δε νομίζω πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

Κάποια ερωτηματικά έχουμε ακόμη, ωστόσο κι εμείς θεωρούμε πως δεν είναι ούτε έγκυος, ούτε έχει αρραβωνιαστεί.