Greek Idol. Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε μέχρι το τέλος του μουσικού παιχνιδιου;

Greek Idol. Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε μέχρι το τέλος του μουσικού παιχνιδιου;

Στην τελική ευθεία πριν τον τελικό το Greek Idol. Έρχονται εκπλήξεις με Καλομοίρα και Αντώνη Ρέμο στα επόμενα Live.

Άρης Μαλού, Γιώργος, Παναγιώτης, Μαρία θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια και pάλι το Σάββατο που μας έρχεται: το πρώτο θα είναι ένα ελληνικό από τη δισκοθήκη των «μεγάλων επιτυχιών» της σύγχρονης εποχής ενώ το δεύτερο θα είναι επιλογή τους και θα είναι η αφιέρωσή τους σε όποιον θέλουν μέσα από το παιχνίδι ή την ζωή τους.

Εκτός όμως από τους πέντε διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live του talent show, καλεσμένος του «Greek Idol» θα είναι ο Νίνο που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο κομμάτι του Φοίβου «Εγώ θα είμαι ΟΚ». Επίσης και η Νικόλ που την γνωρίσαμε πέρσι από το μουσικό παιχνίδι θα βρεθεί στο stage και παρουσιάσει την πρώτη της δουλειά απαλλαγμένη από το άγχος της κρίσης από τους Κωστόπουλο- Καπετανίδη και Κοκκίνου.

Δεν θα είναι όμως, ο μοναδικός καλεσμένος αφού στο talent show του ALPHA θα βρεθεί και η Νικόλ. Οι διαθέσεις της επιτροπής είναι οριακές μετά από όσα έχουν ακουστεί με τον Γιώργο Ξυλούρη και μαζί με την Ρούλα Κορομηλά θέλουν το επόμενο Greek Idol να είναι το καλύτερο. Κι όπως σας έχουμε πει και στον πρόλογό μας , στο μεθεπόμενο live, το Σάββατο 11 Ιουνίου, καλεσμένη θα είναι η Καλομοίρα.

Αλλά οι υπεύθυνοι του ALPHA προσπαθούν να κλείσουν για τον τελικό του talent show ένα πολύ δυνατό όνομα που ακούει στον Αντώνη Ρέμο και φαίνεται να έχει δώσει θετική απάντηση στην αγαπημένη του φίλη Ρούλα Κορομηλά. Επίσης και η Έλλη Κοκκίνου θα παρουσιάσει τα νέα της κομμάτιασε ένα από τα ζωντανά του σόου μέχρι τέλος Ιουνίου που ολοκληρώνει τον κύκλο της.