O Bradley Cooper θα αφήσει μόνη τη Lady Gaga στα Grammy Awards και ο λόγος είναι σημαντικός

O Bradley Cooper θα αφήσει μόνη τη Lady Gaga στα Grammy Awards και ο λόγος είναι σημαντικός

Γιατί συνέβη αυτό το απρόσμενο;

Ο Bradley Cooper και η Lady Gaga είναι από το 2018 δύο πρόσωπα που απασχολούν πολύ την επικαιρότητα κι αυτό γιατί ήταν πρωταγωνιστές σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε, το «A Star Is Born». Η ταινία χαίρει εξαιρετικών κριτικών από τους ειδικούς του κινηματογράφου και το κοινό και είναι αυτήν τη στιγμή υποψήφια για επτά βραβεία Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας, Καλύτερης Μίξης Ήχου).

Παρά το ότι όλοι περίμεναν, όμως, να ερμηνεύσουν μαζί στη σκηνή των Grammy Awards τη μεγάλη του επιτυχία «Shallow» από την ταινία, το ET έμαθε ότι ο Bradley δε θα συνοδεύει τη Lady Gaga στο τραγούδι που είναι υποψήφιο για Τραγούδι και Δίσκος της Χρονιάς. Ο λόγος πίσω αυτήν του την κίνηση είναι πολύ σημαντικός, αφού ο ηθοποιός θα βρίσκεται στα βραβεία BAFTA στο Λονδίνο, στα οποία η ταινία τους είναι υποψήφια για βραβείο Καλύτερης Ταινίας και ο ίδιος υποψήφιος για Καλύτερος Σκηνοθέτης.

Για την περίπτωση ενός πιθανού ντουέτου στα Όσκαρ με τη Lady Gaga δήλωσε:

«Θέλω να δουλέψω και να κάνω πρόβα. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω πριν την ταινία κι έτσι, από την άποψη του να είμαι έτοιμος να τραγουδήσω μπροστά στον κόσμο, είναι πολύ αγχωτικό. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουν»