Οι πρωταγωνιστές από την ταινία «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» ποζάρουν ξανά μαζί 22 χρόνια μετά!

Πατούλια Κατερίνα
Οι πρωταγωνιστές από την ταινία «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» ποζάρουν ξανά μαζί 22 χρόνια μετά!

Roberts και Diaz κλέβουν τις εντυπώσεις στο reunion

Πίσω στο 1997, η ταινία που έσπασε το box office και βρίσκεται ακόμα στις καλύτερες ρομαντικές κομεντί ήταν «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου».

Πρωταγωνίστρια η Julia Roberts ενώ στο πλευρό της ήταν ο Rupert Everett και Dermot Mulroney με την άγνωστη τότε Cameron Diaz να παίρνει τον τέταρτο βασικό ρόλο!

Πέρασαν 22 χρόνια μέχρι, το περιοδικό Entertainment Weekly να αποφασίσει να φέρει και πάλι κοντά το καστ της θρυλικής ταινίας και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Και είναι φυσικό, η χρυσή τετράδα να μας προκαλεί νοσταλγία (αν σκεφτείς πως οι περισσότεροι ήμασταν στην αρχή της εφηβείας μας όταν την παρακολουθούσαμε) αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει πως οι γυναίκες της ταινίας και ακόμα περισσότερο η Julia Roberts είναι ένα αγέραστο και αξεπέραστο icon που όπως θα δεις, βάζει κάτω και την Cameron Diaz.



Αν δεν έχεις δει την ταινία του 1997, να σου πούμε πως μιλά για την ιστορία του Michael και της Julianne και το πώς αυτοί οι δύο φίλοι υποσχέθηκαν να παντρευτούν αν δεν έχουν βρει το ταίρι τους μέχρι τα 28. Έλα όμως που εκείνος αποφασίζει να παντρευτεί την Cameron Diaz κι εκεί ξεκινά το αληθινό γλέντι.

Και ναι, τα 28, σε μας που τότε ήμασταν 13 ετών, έμοιαζε πολύ πολύ μακρινό μέλλον!



Αυτό που μάθαμε για την ταινία από το reunion των πρωταγωνιστών, είναι πως το πραγματικό τέλος που τελικά απορρίφθηκε, ήταν χαρούμενο και εντελώς διαφορετικό με την Roberts να βρίσκει τον έρωτα στα μάτια ενός καλεσμένου στο γάμο του καλύτερού της φίλου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον άγνωστο τότε, γνωστό σε όλες μας σήμερα από το Sex and the City, John Corbett, τον τηλεοπτικό Έινταν και παρ’ ολίγο σύζυγο της Carrie Bradshaw.


https://www.instagram.com/p/BtlU330F2Vn