Η αστεία αποκάλυψη του πρίγκιπα Harry για το μωρό και τα τρυφερά δημόσια λόγια

Πατούλια Κατερίνα
Η αστεία αποκάλυψη του πρίγκιπα Harry για το μωρό και τα τρυφερά δημόσια λόγια

Δημόσια τρυφερά λόγια για τον Harry με την Meghan

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έδωσαν το παρόν στην ετήσια εκδήλωση για τα Endeavour Fund Awards στο Drapers' Hall του Λονδίνου.

Η εμφάνιση του ζευγαριού πυροδότησε μπαράζ δημοσιευμάτων, μιας και οι δύο ερωτευμένοι που περιμένουν και το πρώτο τους παιδί, ήταν διαχυτικοί και αντάλλαξαν δημόσια τρυφερά λόγια αγάπης.

Μετά τις καθιερωμένες βραβεύσεις, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στην οποία παραβρέθηκαν και οι Sussexes και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των βρετανικών ΜΜΕ, ο μεν Harry μίλησε με μεγάλη τρυφερότητα για το παιδί που περιμένουν αλλά και την τεράστια κοιλιά της συζύγου του ενώ η Meghan εξέφρασε την πεποίθησή της για το τι είδους μπαμπάς θα είναι ο πρίγκιπας.

«Υπάρχει ένα βαρύ μωρό μέσα σε αυτή τη μεγάλη κοιλιά", φέρεται να αστειεύτηκε κάποια στιγμή ο Harry δείχνοντας την κοιλιά της Meghan, ενώ σε άλλη στιγμή, εκείνη ακούστηκε να λέει για τον αγαπημένο της:

«Θα είναι ο καλύτερος μπαμπάς. Βάζω στοίχημα».

Τα λόγια της Meghan συγκινούν αν σκεφτεί κανείς πως την εβδομάδα αυτή, αποκλειστικά δημοσίευμα του αμερικάνικου People ανέφερε σύμφωνα με πέντε κοντινές φίλες της Markle, πως η 37χρονη βιώνει μεγάλο τραύμα με όσα συνέβησαν με τον πατέρα τηςThomas, κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr