Η Miley Cyrus που ήξερες δεν υπάρχει πια. Δες τι συνέβη

Η Miley Cyrus που ήξερες δεν υπάρχει πια. Δες τι συνέβη

Τι συνέβη στη διάσημη τραγουδίστρια;

Η Miley Cyrus γνώρισε τεράστια επιτυχία το 2009 μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Hannah Montana: The Movie» και τον αμέσως επόμενο χρόνο στο «The Last Song», όπου και γνωρίστηκε με τον -πλέον- σύζυγό της, Liam Hemsworth. Το πρώτο φιλί του ζευγαριού συνέβη μόλις την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας και ο ίδιος ο Hemsworth αποκάλυψε ότι δεν ήταν καν μέσα στο σενάριο. Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, το ζευγάρι τελικά παντρεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2018 και οι φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός έδειχναν την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Τώρα, λοιπόν, ο Liam εμφανίστηκε στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» κι έκανε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους fans της Miley. Όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σύζυγό του ως «Miley Cyrus», εκείνος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας μαζί και μία αποκάλυψη.

«Miley Ray Hemsworth τώρα, στην πραγματικότητα», είπε και συνέχισε: «Θα συνεχίσει προφανώς να είναι γνωστή ως Miley Cyrus, αλλά πήρε το όνομά μου, που είναι τέλειο. Αυτό ήταν ειλικρινά ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό. Δεν της ζήτησα να πάρει το όνομά μου, αλλά εκείνη είπε ‘Όχι, προφανώς παίρνω το όνομά σου’».