Η Kim Kardashian θέλει να δώσει τον άντρα της σε άλλη γυναίκα και το εννοεί

Η Kim Kardashian θέλει να δώσει τον άντρα της σε άλλη γυναίκα και το εννοεί

Η άλλη γυναίκα, μάλιστα, έχει εμμονή μαζί του

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian βρίσκονται συνέχεια στην επικαιρότητα για την προσωπική κι επαγγελματική τους ζωή, αφού -εκτός των άλλων- ειδικά το ριάλιτί τους, «Keeping Up With The Kardashians», από το 2007, που άρχισε να προβάλλεται, μάς έχει κάνει να ξέρουμε τους πρωταγωνιστές του καλύτερα κι από τους ίδιους. Από αυτό είναι που έρχονται πολλές αποκαλύψεις, που πολλές φορές μάς σοκάρουν.

Ένα νέο απόσπασμα έρχεται να σοκάρει τους followers της διάσημης οικογένειας, αυτήν τη φορά δια στόματος Kim. Σε νέο τρέιλερ του KUWTK, ο Scott Disick αποκαλύπτει ότι η πρώην σύντροφός του και αδερφή της Kim, Kourtney, έχει εμμονή με τον σύζυγο της Kim, Kanye West. Τότε, λοιπόν, η Kim ακούγεται να λέει αστειευόμενη: «Μία οικογένεια που κάνει ανταλλαγές μαζί μένει μαζί». Φυσικά, η σταρ έκανε πλάκα με το γεγονός, όμως και πάλι, ακόμη και σαν αστείο ακούγεται περίεργα.

Το τρέιλερ έδειξε, βέβαια, κι άλλη μία πιθανή αναστάτωση που θα συμβεί στην οικογένεια, αφού η Khloe ακούγεται να φωνάζει: «Θα μπορούσα να είμαι εγωίστρια και να περνάω όλον τον χρόνο με εμένα και την κόρη μου. Δε χρειάζεται καν να είμαι εδώ»

Μάλλον η συνέχεια του KUWTK έχει πολλά να δείξει.