Η Λήδα του Τατουάζ είχε γενέθλια και η «μαμά» Κατερίνα Γερονικολού της ευχήθηκε έτσι

Η Λήδα του Τατουάζ είχε γενέθλια και η «μαμά» Κατερίνα Γερονικολού της ευχήθηκε έτσι

Η πιο όμορφη ευχή

Το Τατουάζ το παρακολουθείς και ξέρουμε πως είναι και δική σου αγαπημένη σειρά. Τις τελευταίες εβδομάδες σε έχει κάνει κι εσένα να κολλήσεις με την υπόθεση απαγωγής Άννας και Λήδας, και αφού η μικρή αφέθηκε ελεύθερη, πλέον όλοι αναμένουμε τις εξελίξεις.

Η μικρή Λήδα λοιπόν, που τόσο έχει συζητηθεί το όνομά της τις τελευταίες εβδομάδες, εχθές είχε γενέθλια και η Κατερίνα Γερονικολού, της ευχήθηκε με τον πιο ωραίο και γλυκό τρόπο. Η ηθοποιός ανέβασε στο account της στο Instagram μια φωτογραφία της μικρούλας, η οποία καθόταν μαζί με δύο σκυλάκια στον καναπέ κι έγραψε στη λεζάντα: «Κάποιες φορές η ομορφιά είναι απελπιστική. Δεν μπορείς να της αντισταθείς. Σε μια φωτογραφία 3 ψυχούλες αθώες. Μας γεμίζουν κάθε μέρα στο γύρισμα «προβλήματα» αλλά κυρίως ΕΥΤΥΧΙΑ. Χρόνια Πολλά Τζουλιάννα! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου, να ζεις όμορφα γλυκιά μου. Α! Και κάθε φορά που με φωνάζεις «μαμά» εγώ καμαρώνω».

Η πραγματική μαμά της από την άλλη ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες της, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στο μεγάλο χρυσαφάκι μου❣ Σαν σήμερα 5 χρόνια πριν, γεννήθηκες λατρεία μου. . . Με τη γέννησή σου όμως, γεννήθηκα κι εγώ σαν μητέρα❣ Άρα διπλή γιορτή για 'μένα η σημερινή μέρα❣ Να μας ζήσεις κοριτσάρα μου και να σε χαιρόμαστε❣ Να είσαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη❣ Σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να είσαι μια ζωή χαμογελαστή, και τα μόνα δάκρυα που θα κυλούν στο προσωπάκι σου, να είναι δάκρυα χαράς ψυχή μου❣ Θέλω να θυμάστε και οι 2 σας, πως: θα 'μαι μια ζωή δίπλα σας εγώ, να μην σας συμβεί τίποτα κακό❣ Ελπίζω και εύχομαι, πως όσο περήφανη με κάνετε εσύ και η αδερφούλα σου, άλλο τόσο να είστε κι εσείς για 'μένα❣ Σας αγαπάω κοριτσάρες μου❣ Κι αν με ρωτάτε πόσο; Ως τον ουρανό είναι λίγο, ακόμα και τ' αστέρια είναι κοντά, γιατί η δική μας η αγάπη πάει μακρια❣ Χρόνια πολλά αγαπούλα μου❣ sweet 5 πριγκίπισσα μου».

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr