Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία; Το στοιχείο που μας έπεισε για το ευχάριστο γεγονός

Πατούλια Κατερίνα
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία; Το στοιχείο που μας έπεισε για το ευχάριστο γεγονός

Ακόμα ένα βασιλικό μωρό μέσα στο 2019;

Φαίνεται πως η πριγκίπισσα Ευγενία δεν ακολούθησε κατά πόδας την Meghan Markle μόνο στο γάμο της, μιας και παντρεύτηκε στο ίδιο παρεκκλήσι –του Saint George στο Windsor- με μερικούς μήνες διαφορά από τον πρίγκιπα Harry και την αγαπημένη του στις 12 Οκτωβρίου του 2018.

Οι φήμες θέλουν την Ευγενία, την κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και πολλά χρόνια αγαπημένο της Jack Brooksbank.

Ένα post στο Instagram στο προφίλ της Ευγενίας, ήταν αρκετό να πυροδοτήσει τις φήμες της εγκυμοσύνης, μιας και η πριγκίπισσα, έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον αρραβώνα της με τον Jack:
«tbt πριν από έναν χρόνο ακριβώς, τότε που ο Jack κι εγώ ανακοινώσαμε τον αρραβώνα μας. Πόσο ωραία η χρονιά που πέρασε και πόσο συναρπαστική θα είναι και η επόμενη»!

Κάπου εκεί, στο επίθετο «συναρπαστική» οι fans σιγουρεύτηκαν πως το 2019 θα φέρει ένα ακόμα βασιλικό μωρό. Κι όχι μόνο.

Ένα ακόμα σημάδι πως η Ευγενία είναι έγκυος, είναι η κατακόρυφη αύξηση των στοιχημάτων που αφορούν στην εγκυμοσύνη της, με 2 στα 3 πρακτορεία στοιχηματισμού στην Μεγάλη Βρετανία να ποντάρουν σε ένα ακόμα πριγκιπικό μωρό μέσα στο 2019.
Την άποψη αυτή φέρεται να ενστερνίζεται κι ένας συγγραφέας που ασχολείται με το βασιλικό πρωτόκολλο, ο Robert Jobson, ο οποίος ανέφερε πως οι royals τείνουν να κάνουν μωρά αμέσως μόλις παντρευτούν.