Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει την επανασύνδεση Kendall Jenner-Ben Simmons

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει την επανασύνδεση Kendall Jenner-Ben Simmons

Την περιμέναμε πώς και πώς

Πριν από έναν μήνα ακριβώς άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες και πάλι, πως η Kendall Jenner και ο Ben Simmons είναι και πάλι ζευγάρι. Και παρά το γεγονός πως δεν τους είχαμε δει μαζί σε κάποια φωτογραφία, υπήρχαν πολλά στοιχεία που επιβεβαίωναν το εν λόγω γεγονός. Μία τα σχόλια του στις φωτογραφίες της, μία το ότι η Kendall βρέθηκε μαζί με την μαμά του σε αγώνα του, δεν ήθελε και πολύ για να το καταλάβουμε.

Μετά από όλα αυτά όμως και παρά το γεγονός πως κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει την επανασύνδεση, έχουμε την πρώτη φωτογραφία των δυο τους. Η νεαρή καλλονή και ο μπασκετμπολίστας εθεάθησαν σε εστιατόριο της νέας Υόρκης να τρώνε μαζί και ήταν αλήθεια πολύ χαριτωμένοι.

Στην εν λόγω λήψη η Kendall φαίνεται να έχει περασμένο το χέρι της γύρω από τον λαιμό του και πραγματικά δείχνουν πολύ όμορφοι μαζί. Μάλιστα η νεαρή Jenner επιβεβαίωσε κατά κάποιο τρόπο την επανασύνδεσή της μαζί του την περασμένη Παρασκευή που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν είναι μαζί και πόσο καιρό και η Kendall απάντησε πως είναι ζευγάρι εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως και τη δήλωση της να μην ακούγαμε, θα το καταλαβαίναμε από τη φωτό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr