O γάμος της χρονιάς σε αριθμούς. Παντρεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη και το παρασκήνιό ήταν μεγάλο απο τη τελετή υπερπαραγωγή

O γάμος της χρονιάς σε αριθμούς. Παντρεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη και το παρασκήνιό ήταν μεγάλο απο τη τελετή υπερπαραγωγή

Ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή της. Η Δέσποινα Μοιραράκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε έναν γάμο υπερπαραγωγή. Το παρασκήνιο ήταν μεγάλο και το Queen βρισκόταν εκεί.

Να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι η νύφη αν και λίγο πάνω από τα 50 της ήταν κούκλα. Το νυφικό σε στενή γραμμή με κέντημα και με μικρή ουρά. Δέκα ολόκληρα κιλά έχασε η αγαπημένη μας πωλήτρια χαλιών και μάθαμε ότι έκανε τρεις φορές πρόβα και άλλαξε το νυφικό της μιας και συνέχεια έχανε βάρος. Το μαλλί το είχε επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης και είχε 'ένα απαλό δέσιμο με ένα λουλούδι στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Λαμπερή, χαμογελαστή και καθόλου τρακαρισμένη έφτασε στο εκκλησάκι στο Καβούρι στις 20.00 συνοδευόμενη από τους δυο γιους της. Τον Γιώργο και τον Τάσο. Ο Γιάννης Κοντούλης με στολή αξιωματικού την περίμενε στον εντυπωσιακό προαύλιο χώρο που ήταν στρωμένος με περσικά χαλιά μεγάλης αξίας. Περίπου 30 αξιωματικοί – συμμαθητές του γαμπρού παρέλασαν με τα σπαθιά τους και στο τέλος του μυστηρίου πέρασε το ζευγάρι κάτω από τα σπαθιά και η σκηνή αυτή μας θύμισε Αλίκη στο Ναυτικό. « Είμαι πολύ ευτυχισμένη και δε μπορώ να το κρύψω. Παντρεύτηκα τον άνθρωπο που με στηρίζει και με αγαπάει όσο κανείς άλλος. Εύχομαι να έχουμε μια αρμονική και όμορφη ζωή. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ και μας ευχηθήκατε» ήταν οι ευχές της Δέσποινας Μοιραράκη στο Queen.gr.

Σκηνοθέτης του γάμου ο Τάσος Μπρισίμ που τον θυμόμαστε από τις συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου που σκηνοθετούσε. Είχε στηθεί μια εξέδρα για τους δημοσιογράφους 7 μέτρων και δεν μπορούσαν να έχουν επαφή με το ζευγάρι. Έξι κάμερες κάλυψαν τον γάμο υπερπαραγωγή που σύμφωνα με τις πληροφορίες στοίχισε περίπου 150.000 ευρώ. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους ενενήντα και διακρίναμε την Βάνα Μπάρμπα, την Έλενη Ντάβλα, τον Λευτέρη Πανταζή και την πριγκίπισσα Σερβίας. Επιχειρηματίες χαλιών από τον Λίβανο, την Περσία, την Αίγυπτο έδωσαν το παρών και συγκίνηση προκάλεσε όλο το προσωπικό της κυρίας Μοιραράκη με τον Χασάν και τον Αμπντάλ να είναι εκεί και να εύχονται στην γοητευτική αφεντικίνα τους. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο στον Λαιμό Βουλιαγμένης και θα ακολουθήσουν άλλα δυο πάρτι την Παρασκευή και την Κυριακή με περίπου 1200 καλεσμένους.

Να τονίσουμε τέλος ότι η ανθοδέσμη της κυρίας Μοιραράκη ήταν εντυπωσιακή και πανομοιότυπη με της Κέιτ Μιντλετον με λουλούδια Μιγκέ που σημαίνει ευτυχία. Να ευχηθούμε και από την δική μας πλευρά τα καλύτερα και πάντα με υγεία.