Η πρώτη αποχώρηση από Master Chef 3 ήταν αναπάντεχη

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη αποχώρηση από Master Chef 3 ήταν αναπάντεχη

Το δέκατο επεισόδιο του Master Chef έκρυβε εκπλήξεις και μια αναπάντεχη αποχώρηση

Η πρώτη, δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης είναι γεγονός για το Master Chef 3. Η σημερινή βραδιά έφερε ανατροπές και μια αποχώρηση.

Τρεις υποψήφιοι, αντιμέτωποι με το πιάτο αντιγραφής κάτω από την καμπάνα. Η έλλειψη παρατηρητικότητας, φωτογραφικής μνήμης, κατανόησης της συνταγής και πειθαρχίας, είναι εκείνα τα στοιχεία, πουστέρησαν σε έναν από τους τρεις υποψήφιους την παραμονή του στο παιχνίδι.

Παντελής Bούρος, Άλκηστις Αλεξάκη και Εύα Αμπάν παρουσίασαν τα τρία χειρότερα πιάτα της σημερινής δοκιμασίας κι έτσι βρέθηκαν αντιμέτωποι στην διαδικασία αποχώρησης. Οι τρεις παίκτες του Master Chef είχαν στην διάθεσή τους εξήντα λεπτά για να φτιάξουν ένα πιάτο ίδιο με εκείνο που παρουσίασαν οι κριτες: Μιλάμε αντιγραφή μιας σούπας πράσου, με κροκέτα πατάτας, ένα αυγό ποσέ, χέλι και χαβιάρι.

master

Οι δύο κοπέλες, Άλκηστις και Εύα και ο υποψήφιος Παντελής βρέθηκαν αντιμέτωποι όχι μόνο με το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν αλλά και με τον χρόνο που φάνηκε λίγος για όλες τις κατασκευές που έπρεπε να γίνουν για να στηθεί το τελικό πιάτο.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Εύας, την οποία ανακοίνωσε ο μέντοράς της Σωτήρης Κοντιζάς.