Ποιο αγαπημένο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι που έχει δύο παιδιά είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Πατούλια Κατερίνα
Ποιο αγαπημένο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι που έχει δύο παιδιά είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Δυσάρεστα νέα για το νεαρό ζευγάρι 

Ήταν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood κι αυτή τη στιγμή έχουν μπλέξει σε έναν κακό γάμο και βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Life & Style είναι ξεκάθαρο και μιλά για σίγουρο χωρισμό ανάμεσα στον ηθοποιό Ashton Kutcher και την συνάδελφό του Mila Kunis.

Η 35χρονη ηθοποιός και μητέρα της τετράχρονης Wyatt Isabelle Kutcher και του δύο ετών σήμερα Dimitri Portwood Kutcher είναι σύμφωνα με πηγή του περιοδικού παγιδευμένη σε έναν κακό γάμο:

«Υπάρχουν στιγμές που η Mila νιώθει σαν να έχει ξεχωριστή ζωή από τον Ashton».

Mila Kunis Ashton Kutcher Marriage Crisis 600x813

Το παράπονο της ηθοποιού από τον 41χρονο γόη του Hollywood είναι πως δεν δείχνει πια το ίδιο πάθος για τη σχέση τους όπως παλιά.

«Η Mila και ο Ashton ωρίμασαν και έγιναν δύο διαφορετικοί άνθρωποι που δεν ταιριάζουν όπως παλιά».

Η πηγή συνεχίζει τονίζοντας πως παλιά, τα αντίθετα έλκονταν αλλά τώρα αυτή η αντίθεση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς δημιουργεί καυγάδες, διαφωνίες και μεγάλη ένταση.

Το μόνο που κρατά μαζί το ζευγάρι είναι τα δύο παιδιά τους και αυτός είναι ο λόγος που η Mila δεν έχει φύγει από το σπίτι ενώ άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνει πως οι φίλοι των δύο ηθοποιών προσπαθούν να τους πείσουν να αποφύγουν το διαζύγιο αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σίγουρος πως το πρόβλημα θα λυθεί.